Kies een assessment en uitnodigen gebruikers

Na het openen van de specifieke bedrijfsomgeving van het assessment ziet u links de beschikbare normen staan.

Rechts ziet u de mogelijkheid om de bedrijfsgegevens aan te passen en de optie om extra gebruikers uit te nodigen. Bijvoorbeeld collega's die eveneens een rol hebben in het vullen van bepaalde assessments.

Door te klikken op meer informatie bij het assessment krijgt u de mogelijkheid om de betreffende norm daadwerkelijk toe te voegen.

In onderstaande voorbeeld is het assessment voor de CO2 Prestatieladder en de AVG aan het dashboard toegevoegd.

Door te klikken op de betreffende tegel wordt er  de optie geboden om het assessment te starten dan wel er mee verder te gaan.