Grafiek toevoegen op Mijn grafieken

Op het Mijn grafieken plaatst u grafieken die u belangrijk vindt. Dit is persoonlijk, dit wil zeggen dat deze grafieken alleen zichtbaar zijn voor u, de ingelogde gebruiker.

Als begin is er een beperkt aantal grafieken aangemaakt.

Aangemaakte grafieken zijn ook weer eenvoudig van Mijn grafieken te verwijderen met de rode knop Verwijder rechtsonder.

Grafieken kunnen rechtstreeks worden opgenomen in een rapport. (UITLEG)

Dit kan handig zijn voor grafieken die maar zo nu en dan bekeken worden. Het is dan doeltreffender om deze in een rapportage te plaatsen van een bepaald onderwerp. De rapportage kan dan eenvoudig worden gekopieerd, waarna alle grafieken weer worden ververst.

De grafiek die als eerste getoond wordt op het dashboard wordt tevens standaard weergegeven op de overzichtspagina.

Toevoegen van een grafiek

Grafieken op het dashboard voeg je toe door op Toevoegen te klikken op de dashboard tab. Daarna zoek je de juiste indicator door op een woord te zoeken die voorkomt in de naam van de indicator. Als de grafiek op het dashboard staat kun je deze verder configureren. Zie Grafieken op dashboard configureren