Downloaden gegevens, exports

Kies om te downloaden eerst het gewenste niveau en klik daarna op Exports:

Hier kunt u oude exports bekijken of nieuwe toevoegen; in deze boekhouding zijn nog geen exports gemaakt.

Klik rechtsboven op de groene knop +Toevoegen

Als u de gewenste keuzes heeft gemaakt klikt u onder aan de pagina op de blauwe knop Export toevoegen.

Er zijn drie verschillende formaten. Alleen bij het overzichtsformaat worden de emissiefactoren, de scope, de status en berekende CO2 waarden getoond. Deze waarden gelden per meter.

Let op! In de download zit geen consolidatieberekening. Dat vindt binnen de applicatie plaats.

Voor een handig dataoverzicht kan gekozen worden voor import format. U ziet de gegevens worden dan per tijdsperiode in kolommen.

De aangemaakte csv files kunt u in één keer in excel openen. Let op! Als de meters over verschillende periodes worden bijgehouden dan worden deze met een vrije regel er tussen getoond. Handig is om per periode zoals kwartaal, semester de gegeven naar een eigen tabblad te zetten.