Een template maken van een bestaand of nieuw aan te maken rapport

U kunt van een bestaand of een nieuw aan te maken rapport een template maken (toegankelijk voor iedereen in de organisatie met rapport-maken rechten) door bij de aanmaak (of later, door op Pas Rapport aan te klikken) een duidelijk aangegeven vakje aan te klikken.

1. Kies bestaand rapport:

Schermafbeelding 2023-11-02 om 14.24.43.png

2. In het bestaande rapport, kies Pas Rapport aan

Schermafbeelding 2023-11-02 om 14.25.33.png

3. Klik op het vakje onder Template

Schermafbeelding 2023-11-02 om 14.27.09.png

4. Als u nu een nieuw rapport toevoegt...
Schermafbeelding 2023-11-02 om 14.28.02.png

5. ...zal dit rapport verschijnen als template optie, onder de standaard templates:
Schermafbeelding 2023-11-02 om 14.33.23.png