Aanmaken organisatie-onderdeel

Nodige bevoegdheid: beheerder

Om een nieuw organisatie-onderdeel toe te voegen, kan een beheerder dit doen via de menu-optie organisatie in de linkerkantlijn:

door te klikken op het plusje achter een onderdeel of de hoofdorganisatie kan een onderliggend onderdeel worden toegevoegd. Dan verschijnt dit venster waarop alle met * gemerkte velden moeten worden ingevuld:

Soort:
Er zijn tien verschillende soorten organisatie-onderdelen:
  • Project
  • Rechtspersoon
  • Afdeling
  • Deelneming
  • Vestiging
  • Groep
  • Locatie
  • Onderdeel
  • Product
  • Leverancier

Het Consolidatie percentage is een belangrijk gegeven, omdat het direct van invloed is op de wijze van consolideren. Indien u heeft gekozen voor operational/financial control dan wordt alleen als het percentage boven de 50% ligt de hoeveelheid meegenomen . Als u heeft gekozen voor equity dan worden de getallen naar rato geconsolideerd.

Vergeet niet na het invullen op de Sla op knop te klikken!