Rapport aanpassen, verwijderen of kopiëren

Om een rapport aan te passen, te kopiëren of te verwijderen dient u het rapport te openen en dan bovenin rechts op de knop Acties te klikken:

Na Pas Rapport aan  kunt u de naam, taal en rapportageperiode, de betreffende entiteiten en subentiteiten en de gebruikte kleur en lettertypen aanpassen. Klik op Sla op om de wijzigingen te behouden, en Annuleer om de wijzigingen te verwerpen.

Als het kiest voor Rapport Kopiëren is het van belang deze kopie een andere naam te geven dan het origineel. Het is vaak voldoende om een jaartal toe te voegen, of een versienummer.

Na klikken op Verwijder rapport moet u de keuze nog éénmaal bevestigen (voor als het een vergissing was, of u toch spijt heeft).