Naar de assessment omgeving en aanmaken bedrijfsprofiel

N.B. Deze functie is alleen beschikbaar voor degene die beheerder zijn van het desbetreffende organisatieonderdeel.

De assessmentomgeving kan op verschillende manier worden benaderd als u reeds bent ingelogd bent op het 'measurements' gedeelte van SmartTrackers.

Wilt u voor een specifiek organisatie-onderdeel een assessment aanmaken dan klikt u op de knop waarin de bedrijfsnaam is vermeld.

Wilt u direct naar uw persoonlijke assessmentomgeving 'springen' dan klikt u op de '9 puntjes' rechts van de tekst Measurements.

Indien er nog niet eerder een bedrijfsprofiel is aangemaakt op de assessmenttool dan wordt u de eerste keer gevraagd om deze aan te maken zoals hieronder weergegeven.

Gaat u op een lager niveau in de boomstructuur een bedrijfsprofiel aanmaken dan krijgt u de mogelijkheid om per organisatie-onderdeel assessments aan te maken. Deze worden allemaal zichtbaar binnen het persoonlijke profiel.