Metersjablonen

Om het aanmaken van veel voorkomende metingen zoals diesel, elektra, maar ook omzet en bijvoorbeeld de selfassessment-eisen snel te kunnen toevoegen aan een entiteit is de functie metersjabloon opgenomen in de applicatie.

U kunt ook uw eigen sjablonen toevoegen door rechtsboven op de knop + Voeg toe te klikken. U krijgt dan het volgende scherm:

Zoals altijd zijn de met * gemerkte velden verplicht, evenals het opgeven van een categorie rechts in het venster.