Opmerkingen toevoegen aan meetwaarde

Ga naar een meter en voer een waarde in. Nadat de waarde is ingevoerd wordt er een tekstballon ikoontje getoond. Door daarop te klikken kunnen opmerkingen worden toegevoegd.

Je kunt kiezen een bestaand document te koppelen of een nieuw document up te loaden. Standaard labels zijn toegevoegd. Een beheerder kan zelf extra labels toevoegen onder de instellingen van de boekhouding.

Het principe van toevoegen van opmerkingen en documenten is op meerdere plekken terug te vinden in de applicatie. Zo kan dit ook worden toegevoegd aan de meter zelf als een bepaalde opmerkingen altijd van toepassing is (bijvoorbeeld een werkinstructie). Bij maatregelen kan het weer gebruikt worden om meer informatie over de uit te voeren maatregel toe te voegen zoals bijvoorbeeld opgevraagde offertes en een plan van aanpak.

N.B.: Als je alléén een document wilt toevoegen (zonder opmerking), moet je eerst één keer in het opmerkingveld klikken om de toevoegoptie op te roepen.