Filters gebruiken op de meterpagina, en snelfilters gebruiken

Op de meterpagina (te bereiken door op Meten te klikken in de linker zijbalk) worden alle meters standaard weergegeven; het maximaal aantal meters dat kan worden getoond is begrensd tot 150. Het systeem geeft een melding als dat aantal is overschreden.
Door de filters (direct rechts van de zijbalk, zie screenshot) aan te vinken, kunt u het aantal getoonde meters beperken (om zo óf meer overzicht te krijgen, óf om onder die 150 te komen)

Scherm­afbeelding 2024-03-28 om 13.31.56.png

Filters werken als volgt: als u onder een subkop (zoals Organisatie, of Functie) niets aanvinkt, wordt alles meegenomen. Als u één organisatieonderdeel aanvinkt en één functie, ziet u alle meters van dat ene organisatieonderdeel die vallen onder die ene functiecategorie.

Nadat de vakjes zijn gekozen, klikt u onderaan op de knop Filter.
Om alle filters in één keer uit te zetten, kunt u klikken op Reset filters

Uitgangspunt bij het filteren is dat alleen de meters getoond worden die aan alle voorwaarden voldoen.

Scherm­afbeelding 2024-03-28 om 14.14.14.png

De gemaakte filterinstellingen kunt u ook opslaan. Klik dan op de groene knop Maak snelfilter. Dan verschijnt deze popup:

Scherm­afbeelding 2024-03-28 om 14.24.03.png

Op deze wijze kan er snel een lijst worden opgebouwd met persoonlijke filters. Deze kunnen niet door andere gebruikers worden gebruikt.

Achter het gemaakte snelfilter staan drie symbolen: het edit potloodje om het snelfilter aan te passen, een sterretje waarme u het filter favoriet maakt en de pagina steeds met die specifieke filterinstelling geopend zal worden, en het sluitkruisje waarmee u het snelfilter kunt verwijderen.

Scherm­afbeelding 2024-03-28 om 16.19.41.png